Kategória:

Potraviny

7 vynikajúcich sád s kaviárom na vašu silvestrovskú oslavu

Kaviár. Dotiahli sme to do konca roka 2021 a všetci si zaslúžime niečo špeciálne, čím privítame začiatok roka 2022. K nezabudnuteľnej silvestrovskej noci patrí samozrejme šampanské, ktoré chutí najlepšie v kombinácii s jedným z našich

10 čísel za syrom Parmigiano Reggiano

Parmigiano reggiano, na Slovensku podomácky nazývaný parmezán, patrí medzi najkvalitnejšie syry vôbec. Dnes vám predstavíme niekoľko faktov o tejto pochúťke. 2 odlišné použitia jedného označenia. Keď povieme Parmigiano Reggiano, máme na…

10 ohromujúcich darčekov pre milovníkov steakov

Vegáni teraz gúľajú očami, toto ale nie sú tipy na darčeky pre vás. Tento článok je určený pre všetkých mäsožravcov, ktorí dúfajú, že darujú alebo dostanú tie najlepšie steaky a doplnky k nim. Vybrali sme pre vás tých najlepších…

14 najdrahších vegetariánskych ingrediencií na svete

Obvykle sú to práve mäsové výrobky, ktoré sa považujú za srdce akéhokoľvek pokrmu. Napriek tomu sa však nedá poprieť, že aj vegetariánske ingrediencie hrajú rovnako dôležitú úlohu pri zvyšovaní kvality našich milovaných gastronomických…

Prečo čierna farba dominuje svetu jedla?

Netradične sfarbené jedlá sú obvykle iba dočasnou senzáciou sociálnej siete Instagram. Aj unikátne druhy káv sa na scéne udržali iba niekoľko mesiacov a následne upadli do zabudnutia. Pokrmy s čiernou farbou však v rámci tohto pravidla…

Starbucks Vám chce ponúknuť jedlo, ktoré stojí za to

Spoločnosť Starbucks mala pred desiatimi rokov krízu identity. Predseda spoločnosti Howard Schultz chodil po celom svete a vyhlasoval, nakoľko si prestížny reťazec kaviarní cení remeselné majstrovstvo a ako sa snaží budovať úspešnú…

Značka Dolce & Gabbana sa zameriava na cestoviny

V septembri sa v Paríži konala módna prehliadka ikonickej talianskej značky Dolce & Gabbana. Kolekcia Jar 2018 sa vyznačovala nápaditými modelmi oblečenia s netradičnou tematikou jedla. Návštevníci prehliadky obdivovali napríklad…
facebook facebook
Facebook
Ďakujeme, že zotrvaním na stránke súhlasíte s používaním cookies.